OTAC MU JE ZAVRŠIO U ZATVORU, A OČUH UNIŠTIO PORODICU: Milan Stanković imao traumatično detinjstvo, od ovoga ni sada ne može da se oporavi!

Autor:

Zabava

24.06.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milana Stankovića često su viđali tužnog, a niko nije ni sanjao šta se dešava u njegovom domu!

OTAC MU JE ZAVRŠIO U ZATVORU, A OČUH UNIŠTIO PORODICU: Milan Stanković imao traumatično detinjstvo, od ovoga ni sada ne može da se oporavi!

Foto: instagram.com

Milan Stanković

Pevač Milan Stanković odrastao je u Obrenovcu, a kako komšije govore za domaće medije, njegov život uopšte nije bio lak.

Naime, Milan je imao teško detinjstvo, otac mu je završio u zatvoru, potom i preminuo, a njegova samohrana majka se dva puta, kako komšije kažu, nesrećno udavala:

Republika

Foto: instagram.com

 

- Imao je teško detinjstvo. Sećam se, jednog dana ja na terasi, a on ide iz škole s pocepanim rancem, onako malo dete je bilo van sebe, istraumirano. Pitala sam ga: "Kićo, šta je bilo, što ti je pocepan ranac?", a on je samo sagnuo glavu i brzo otišao kući. Njegova majka je mnogo radila za njih. I na trafici, prala je i peglala veš, zaduživala se, samo da njih izvede na pravi put. Samohrana majka, nije imala sreće s muškarcima, sudbina se poigrala s njom. Milanov otac je završio u zatvoru, pa je umro, a onda ovaj drugi, za koga je mislila da će joj pomoći, još više ju je uništio. Ništa nije hteo da radi, a onda se razboleo i četiri godine proveo u krevetu. Užas - ispričala je Milanova komšinica za Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic

 

- A Milanče, dobar je dečko. Tu je, ponekad ga vidim, majka mu je imala težak život, dva puta se udavala, ali nije imala sreće. Ne viđam je često, ode tako do prodavnice ujutru kad je tu, a kad nije, kod njega i sestre je u Beogradu. Slabo ona izlazi iz stana. Dobra su porodica, lepo se slažu, mnogo se čuvaju i podržavaju. Za Milana ne znam šta da kažem, dobar dečko, ali očigledno tužan. Znam da je mnogo loših stvari prošlo kroz njegov život, ali bog ga je pogledao, pa je postao popularan. Valjda je ostvario svoje snove, ipak je posle kiše došlo sunce. Ne znam šta mu bi da odabere taj put vere - kaže komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading