ŠTA ZVEZDA DOBIJA OD STAMENIĆA? Defanziva ili ofanziva - ovo novom pojačanju NAJVIŠE PRIJA na terenu!

Autor: Emir Hamdan

Sport

23.06.2023

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Novog Zelanda otkrio je gde se najbolje snalazi.

ŠTA ZVEZDA DOBIJA OD STAMENIĆA? Defanziva ili ofanziva - ovo novom pojačanju NAJVIŠE PRIJA na terenu!

Foto: Emir Hamdan

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda predstavila je još jednog fudbalera.

Reprezentativac Novog Zelanda i bivši igrač Kopenhagena, Marko Stamenić, zvanično je novi fudbaler kluba sa Marakane.

Stamenić je potpisao ugovor na četiri godine, a sportski direktor Mitar Mrkela istakao je da je u pitanju mlad fudbaler, rođen 2002. godine, sa srpskim pasošem, te da će u domaćoj Superligi moći da igra kao bonus fudbaler.

Marko Stamenić je polivalentan igrač, te može da pokrije više pozicija. Za Novi Zeland igra kao "desetka" u ofanzivnom delu veznog reda, dok je u Kopenhagenu igrao defanzivnije. Specijalnog izveštača portala Republika.rs koji se nalazi na Zlatiboru je zanimalo - koja pozicija Stameniću najviše leži?

- Razumem sve role koje trener zamisli i igraću kako on odredi. Mogu da igram kao "desetka", "šestica", ali i centralni defanzivac. Sebe najviše vidim kao centralnog veznog, ali mogu da odigram na svim pozicijama. Očekujem da ću napredovati iz godine u godinu i videćemo dokle će me to dovesti - istakao je Marko Stamenić.

Republika

Foto: Emir Hamdan

Marko Stamenić

 

Kako će Barak Bahar koristiti ovog fudbalera ostaje da se vidi. Stamenić je u dresu Kopenhagena prošle sezone odigrao 22 utakmice bez pogotka i asistencije, dok je za Novi Zeland nastupao 15 puta i postigao jedan gol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading