TSC SE POJAČAVA ZA LIGU ŠAMPIONA: Vezista Crvene zvezde se seli u Bačku Topolu!

Autor:

Sport

21.06.2023

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler prvaka Srbije prelazi u redove vicešampiona.

TSC SE POJAČAVA ZA LIGU ŠAMPIONA: Vezista Crvene zvezde se seli u Bačku Topolu!

Foto: Starsport

TSC Arena

TSC iz Bačke Topole je u sezoni za nama ispisao nove stranice klupske istorije, pošto je po prvi put postao vicešampion Srbije.

Zahvaljujući tome, kao i velikom evropskom klupskom koeficijentu, TSC će se ovog leta boriti za plasman u Ligu šampiona, a ima garantovanu bar grupnu fazu Lige Evrope.

Na TSC Areni su svesni da su im za te izazove potrebna pojačanja, pogotovo nakon što je najbolji igrač kluba Petar Ratkov prešao u Salcburg, pa su krenuli u akciju.

Prvo pojačanje u Bačku Topolu stiže iz redova prvaka Srbije Crvene zvezde, a u pitanju je 21-godišnji vezista Petar Stanić, prenosi "Mozzart sport".

Republika

Foto: Starsport

Petar Stanić

Za sada nije poznato da li će TSC otkupiti Stanića ili će u pitanju biti pozajmica, ali će to biti obelodanjeno u najskorijem roku.

Očekuje se da Stanić možda već i u četvrtak bude predstavljen u Bačkoj Topoli, pošto Crvena zvezda tog dana putuje na pripreme na Zlatibor, a njega nema na spisku putnika.

Talentovani mladi reprezentativac Srbije je na Marakanu stigao na leto 2021. godine, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Spartaku iz Subotice za koji je na 31 utakmici upisao po tri gola i asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading