KRAJ SAGE I ZVANIČNO: Crvena zvezda IZVISILA za sjajnog golgetera!

Autor:

Sport

19.06.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač neće sledeće sezone igrati na Marakani.

KRAJ SAGE I ZVANIČNO: Crvena zvezda IZVISILA za sjajnog golgetera!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - Monako

Dosadašnji fudbaler TSC-a Petar Ratkov potpisao je danas ugovor sa Salcburgom do juna 2028. godine, saopštio je šampion Austrije.

U saopštenju Salcburga se podseća da je Ratkov na 36 mečeva u Superligi Srbije postigao 13 golova i imao je četiri asistencije.

Srpski napadač će u ekipi šampiona Austrije da nosi dres sa brojem 21.

- Petar je veoma talentovani mladi napadač, koji je iako ima samo 19 godina odigrao 75 mečeva u Superligi Srbije. On će da dobije vreme da se prilagodi našem timu i novom izazovu - rekao je sportski direktor Salcburga Kristof Frojnd, prenosi zvanični sajt kluba.

Foto: Starsport

Petar Ratkov u dresu TSC-a

Ratkov (19) je istakao da je srećan što karijeru nastavlja u šampionu Austrije.

- Neoposiv je osećaj potpisati ugovor sa tako velikim klubom. Već duže vreme pratim igre Salcburga. Razgovarao sam sa Strahinjom Pavlovićem pre potpisivanja ugovora i on je imao samo lepe reči za ovaj klub. Jedva čekam da se prvi put pojavim u 'Red Bul areni' - rekao je Ratkov.

Podsetimo, Ratkov se neko vreme dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, postojala je mogućnost da snažni napadač naredne sezone igra na Marakani, ali je sada i zvanično propala i poslednja šansa Zvezde da privoli ovog momka da zaigra u dresu šampiona Srbije.

Salcburg će naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona, nakon što je osvojio titulu u prvenstvu Austrije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading