NIŠTA OD POVRATKA U SRBIJU! Učesnik Lige šampiona ostao bez već viđenog POJAČANJA!

Autor:

Sport

21.06.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana pominjao se kao novo ime na spisku trenera Lazetića.

NIŠTA OD POVRATKA U SRBIJU! Učesnik Lige šampiona ostao bez već viđenog POJAČANJA!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole danas počinju pripreme za novu sezonu i istorijsko učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Budući da će pokušati da stignu do grupne faze najelitnijeg klupskog takmičenja, Topolčani su krenuli sa renoviranjem i jačanjem igračkog kadra.

Odlaskom Nenada Filipovića u Čukarički i Nemanje Jorgića, ostalo je upražnjeno mesto među stativama. Naime, trener Žarko Lazetić raspolaže samo sa jednim golmanom, a to je reprezentativac Srbije Veljko Ilić.

Zato su u Bačkoj Topoli reagovali i angažovali Nikolu Simića iz Vojodine, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa TSC-om.

Foto: Starsport

Filip Holender

Nasuprot tome, vojvođanski superligaš odustao je od dovođenja Filipa Holendera. Bivši igrač Partizana, koji je u prethodnoj sezoni nastupao za mađarski Vašaš, neće ovog leta doći na "TSC arenu".

- Hteli smo Holendera još pre mesec dana, ali ima ugovor sa Vašašom i ne možemo da ga angažujemo - rekao je predsednik kluba iz Bačke Topole, Janoš Žemberi za "Žurnal".

Izabranici Žarka Lazetića su, podsetimo, prošlu sezonu Mozzart Bet Superlige Srbije završili na drugoj poziciji, što im je najveći uspeh u klupskoj istoriji.

Upravo zbog toga, TSC će epsko učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona početi od trećeg kola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading