BARAK BAHAR OSTAO BEZ POJAČANJA: Ništa od VELIKOG POVRATKA u Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

21.06.2023

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub sa Marakane pokazao je interesovanje, ali igrač ne želi da menja boju dresa.

BARAK BAHAR OSTAO BEZ POJAČANJA: Ništa od VELIKOG POVRATKA u Crvenu zvezdu!

Foto: Tanjug/AP

Barak Bahar

Spekulisalo se da bi Mihailo Ristić mogao da se vrati u Crvenu zvezdu, ali od toga, sva je prilika, neće biti ništa.

Portugalska A Bola tvrdi da Ristić ne želi da napusti Benfiku, te da, i pored toga što je imao mizernu minutažu prethodne sezone, ima nameru da proba da se vrati u prvi plan.

Zvezda je navodno zvala momka rođenog u Republici Srpskoj, ali je odgovor bio negativan, te će on ostati u Lisabonu i pokušati da se nametne treneru Rodžeru Smitu.

Prethodne sezone Ristić je odigrao tek 191 minut na ukupno deset utakmica u svim takmičenjima gde je postigao i namestio po gol, ali jedan podatak pred narednu sezonu može da ga raduje.

Republika

Foto: Starsport

Mihailo Ristić

 

Kroz nekoliko dana Alehandru Grimaldu ističe ugovor i Benfika nije uspela da produži saradnju sa levim bekom iz Valensije. Zbog toga bi Ristiću mogla da se ukaže neočekivana šansa da ponovo zablista kao u najboljim danima.

Podsetimo, Mihailo Ristić ponikao je u Crvenoj zvezdi za koju je odigrao 91 utakmicu i dao i namestio po osam pogodaka. Usledio je transfer u Krasnodar, igrao je i za Spartu iz Praga i Monpelje pre nego što je u julu 2022. godine stigao u Benfiku.

Osim Zvezde, najbolje partije pružao je u Monpeljeu gde je na 99 utakmica dao tri, a namestio sedam golova. Dres reprezentacije Srbije nosio je osam puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading