KRSTAJIĆ BESAN KAO RIS NA KRITIČARE: Napadaju me jer sam NAJJAČA KARIKA, veći sam Bugarin od njih!

Autor:

Sport

20.06.2023

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija izvukla veliki bod u samom finišu susreta.

KRSTAJIĆ BESAN KAO RIS NA KRITIČARE: Napadaju me jer sam NAJJAČA KARIKA, veći sam Bugarin od njih!

Foto: ST/Nikola Mutić

Mladen Krstajić

Selektor Bugarske Mladen Krstajić nije mogao da sakrije razočaranje posle remija sa Srbijom u Razgradu (1:1).

PIKSI NIJE NEZADOVOLJAN: Bod u Razgradu je veliki!

Bugari su ostali bez pobede golom Lazovića u 96. minutu utakmice.

Ne bih se složio da je najzrelija i najkvalitetnija. Protiv Crne Gore smo odigrali dosta kvalitetno. Nismo zaslužili da izgubimo utakmicu. Nesrećno smo primili gol iz greške. Jedino iz ove četiri utakmice, prvo poluvreme u Mađarskoj smo zakazali. Nažalost, ovi mladi momci se desi, tek stasavaju. Ovo su neke stvari za koje treba vreme. Samo što ljudi u Bugarskoj neke stvari ne shvataju. Kao i u Srbiji ima velikih stručnjaka u bekstejdžu, a kada izađu na teren onda se ne pitaju ništa... Srbija je favorit broj jedan pored Mađarske, Crna Gora je kvalitetna. Mi smo podmladili ekipu, koji ne igraju u svojim klubovima. Nemamo igrače ekstra klase. Treba vremena, neki igraju, neki ne igraju. To je problem našeg fudbala - poručio je kormilar bugarske selekcije.

Bivši strateg selekcije Srbije tokom konferencije za medije imao je interesantan odgovor na pitanje zbog čega se nalazi na meti žestokih kritika u komšiluku.

- To je zato što sam ja najjača karika. Ti što se kriju pozadi, tamo će i ostati. Veći sam ja Bugarin od njih - "zagrmeo" je Krstajić.

"Orlovi" su osvojili sedmi bod u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, dok je Bugarska na četiri utakmice upisala dva poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading