RASKOL ZBOG KAPITENSKE TRAKE! Naljutio se! Neće više u reprezentaciju!

Autor:

Sport

19.06.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Reala Tibo Kurtoa napustio je trening kamp reprezentacije Belgije, pošto je nezadovoljan statusom u nacionalnom timu "crvenih đavola", prenosi britanski Dejli mejl.

RASKOL ZBOG KAPITENSKE TRAKE! Naljutio se! Neće više u reprezentaciju!

Foto: Ap photo

Iskusni čuvar mreže je bio na golu Belgije pre dva dana na meču sa Austrijom (1:1) igranom u sklopu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj.

Međutim, golman Reala se dan kasnije nije pojavio u trening kampu nacionalnog tima, pošto je, prema pisanju belgijskih medija, saigračima rekao da je ljut, jer nije bio kapiten na meču sa Austrijom (1:1).

Na ovom duelu kapitensku traku je nosio Romelu Lukaku, pošto Kevin de Brujne nije igrao. Golman Reala je posle remija sa Austrijom navodno napravio haos, jer se posvađao sa pojedinim saigračima u svlačionici.

 

 

Belgijski mediji navode da je Kurtoa trebalo da bude kapiten nacionalnog tima na sutrašnjem meču protiv Estonije u kvalifikacijama za Šampionat Evrope 2024.

Selektor Belgije Domeniko Tedesko nije želeo da komentariše novonastalu situaciju.

Tokom dosadašnje karijere, Tibo Kurtoa (31) je za reprezentaciju Belgije nastupio na 102 meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading