STANKOVIĆ NA CENI: Srbin se seli u Seltu iz Viga (FOTO)

Autor:

Sport

18.06.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin legendarnog srpskog fudbalera spreman za iskorak u karijeri.

STANKOVIĆ NA CENI: Srbin se seli u Seltu iz Viga (FOTO)

Foto: Starsport

Dejan i Filip Stanković

Mladi srpski golman Filip Stanković polako se probija ka vrhu evropskog fubala. Momak rođen pre 21 godinu u Rimu je prošao sve mlađe kategorije Intera, bio priključen i prvom timu, a sjajan potez je doneo pre dve godine odlukom da ode na pozajmicu u holandski Volendam. Iako tada tinejdžer, odmah se ustalio na golu holandskog prvoligaša, branio na 29 mečeva u prvoj sezoni, a onda 35 u drugoj.

Sa Interom je pod ugovorom još godinu dana i u Milanu će se narednih nedelja rešavati njegova dalja sudbina. 

 

 

Međutim, Stankovićeva budućnost bi mogla da bude u Španiji. Lokalni novinari iz Viga javljaju da je mladi Srbin jedan od trojice kandidata za gol Selte.

Pored sina legendarnog Dejana Stankovića, to su golman mlade reprezentacije Hrvatske i PAOK-a Dominik Kotarski i Karol Njemsički iz poljske Krakovije.

Klub iz Viga traži golmana pošto je prvi čuvar mreže Agustrin Markezin pre četiri meseca pokidao Ahilovu tetivu i neće ga biti na terenu do jeseni. Njega je u toku sezone na golu zamenio Ivan Viljar ali u Selti ga ne vide kao konačno rešenje. Kao ni Rubena Blanka koji se vraća sa pozajmice iz Marselja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading