KATASTROFA KRASOA! Crvena zvezda u VELIKOM PROBLEMU!

Autor:

Sport

17.06.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nikako ne obećava.

KATASTROFA KRASOA! Crvena zvezda u VELIKOM PROBLEMU!

Foto: Ap photo

Fudbalski klub Crvena zvezda je već neko vreme u potrazi za napadačem, još od kako je Barak Bahar, izraelski stručnjak, preuzeo crveno-bele.

Bahar se već zahvalio Aleksandru Pešiću, koji je napustio Marakanu, blizu odlaska je i Marko Rakonjac, a jasno je da šampion Srbije mora da dovede ozbiljnog špica ukoliko želi da se naredne sezone nosi sa najjačim timovima u Ligi šampiona.

Čini se da je izbor pao na Žana Filipa Krasoa i Emanuela Latea Lata, a partija koju je pružio Kraso u dresu nacionalnog tima svakako da može da brine sve navijače najuspešnijeg kluba u našoj zemlji.

Naime, Obala Slonovače, država za koju Kraso nastupa, doživela je katastrofu u 5. kolu kvalifikacija za Afrički kup nacija, pošto je poražena na gostovanju Zambiji, rezultatom 3:0 (1:0).

Kraso je počeo meč u startnoj postavi nacionalnog tima, ali se nikako nije proslavio. Naime, odigrao je 62 minuta, a na čitavom meču nije uputio nijedan udarac ka protivničkom golu. Takođe, nije imao nijedan ključan pas, izgubio je sva četiri duela na terenu, pa ne čudi da je zamenjen u drugom poluvrememenu.

Ako ima razloga za slavlje kod navijača Zvezde, to je da je jedan od golova za Zambiju postigao Kings Kangva, u 55. minutu meča.

Videćemo da li će na kraju Kraso, sadašnji fudbaler Sent Etjena, stići na Marakanu, ali je jasno da će u crveno-belom dresu morati mnogo bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading