SADA JE I ZVANIČNO! Bivši igrač Zvezde PROMOVISAN u novom klubu!

Autor:

Sport

12.06.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Slovenije predstavio je pojačanje za sledeću sezonu.

SADA JE I ZVANIČNO! Bivši igrač Zvezde PROMOVISAN u novom klubu!

Foto: Starsport

Nemanja Motika

Počelo je "ludilo" letnje fudbalske pijace, a transferi se ređaju i u regionu. Među prvima nogu je povukao bivši prvotimac Crvene zvezde Nemanja Motika, koji karijeru nastavlja u Sloveniji.

Prvak Olimpija iz Ljubljane ozvaničila je dolazak ovog igrača u svoje redove na društvenim mrežama. Motika će, prema najavama, u utorak stići među "zmajčeke", kada će potpisati sve papire i ozvaničiti odlazak u novi klub.

- Prvo veliko pojačanje je tu! Nemanja Motika stiže u "Zmajevo gnezdo". Bivši član Zvezde i Bajerna sutra će doputovati u Ljubljanu kada će zvanično biti Zmaj - stoji u objavi Olimpije.

 

 

Prethodno je igrao za člana austrijske elite Austriju Luštenau, u koju je stigao na pozajmicu sa Marakane početkom februara. Upisao je 18 utakmica u prvenstvu i dao jedan pogodak uz isto broj asistencija.

Podsetimo, Crvena zvezda je Nemanju dovela kao velikog talenta, međutim, nije se snašao u redovima srpskog šampiona, pa je prosleđen da dokazivanje u Austriju.

Jedina stvar po čemu je ostao upamćen, a zbog čega je impresionirao sportsku javnost, jesu njegovi moćni mišići, koje je jednom prilikom pokazao na zajedničkoj fotografiji fudbalera sa stadiona "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading