SKROMNI PREDSEDNIK FSS! Džajić vozi Pežo od 100.000 dinara

Autor:

Sport

09.06.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najjeftinija varijanta 206, poput Džajine, na oglasima košta 800 evra, a zavisno od jačine motora i pređenih kilometara, ide i do 1.500

SKROMNI PREDSEDNIK FSS! Džajić vozi Pežo od 100.000 dinara

Foto: Republika.rs/Vladimir Zogović

Dragan Džajić (77), predsednik Fudbalskog saveza Srbije i jedna od najvećih ovdašnjih legendi, ne pati za besnim automobilima, čemu svedoče fotografije do kojih je Srpski telegraf došao.

Naime, slavni fudbaler i treća Zvezdina zvezda vozi skromni pežo iz serije 206, koji se na specijalizovanim domaćim sajtovima za prodaju polovnih automobila može pazariti za svega 100.000 dinara. Istina, za pomenutu svotu novca (oko 800 u evrima) moguće je kupiti neke od najstarijih modela pežoovog 206, čiju je proizvodnju francuski automobilski gigant započeo davne 1998, a okončao 2009. Međutim, Džajićev četvorotočkaš vidno je očuvan i na oglasima bi na njegovoj prodaji mogao da zaradi oko 1.500 evra. Naravno, sve zavisi od jačine motora (1,4 ili 1,6), odnosno broja pređenih kilometara. Popularni Džaja, koji je sredinom marta izabran za predsednika FSS, međutim, ranijih godina bio je pasionirani ljubitelj automobila. U mladosti, šezdesetih godina prošlog veka, kada je bio u zenitu fudbalske karijere, neretko je sebi umeo da priušti luksuzno vozilo. Budući da je, shodno nespornom fudbalskom umeću, zarađivao ogroman novac, neki od najpopularnijih modela nisu predstavljali neko veliko opterećenje za njegov džep.

Republika

Foto: Republika.rs/Vladimir Zogović

Dragan Džajić

- Lepo sam zarađivao, moglo je da se kupi štošta od mesečne plate, ali i da se uštedi. Voleo sam dobar auto. Vozio sam pežo 404, BMW 2002, pa BMW 520, mercedes 190. Bio sam mlad i to me zanimalo, a mogao sam sebi da priuštim - rekao je Džajić svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading