NIKADA RANIJE VIĐENE FOTOGRAFIJE: Hanter Bajden se drogirao i orgijao širom sveta, bio i u Prištini i Beogradu (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

09.06.2023

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski mediji su objavili da se na internetu pojavila gomila fotografija Hantera Bajdena, sina američkog predsednika Džoa Bajdena, među kojima su mnogobrojne one na kojima prvi sin SAD konzumira droge i ima seks s prostitutkama.

NIKADA RANIJE VIĐENE FOTOGRAFIJE: Hanter Bajden se drogirao i orgijao širom sveta, bio i u Prištini i Beogradu (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fotografije sa Hanterovog laptopa, koji je on 2020. ostavio u servisu i nikada ga nije preuzeo, kao i druge privatne slike Bajdenovog sina na sajt bidenlaptopmedia.com postavio je Garet Zigler, bivši član osoblja Bele kuće u vreme republikanskog predsednika Donalda Trampa i osnivač neprofitne organizacije "Marko Polo".

Pored slika eksplicitnog sadržaja, Zigler je objavio i fotografije koje prikazuju mlađeg Bajdena u društvu porodice i prikazuju trenutke iz njegove svakodnevice.

Fotografije datiraju iz razdoblja od 2008. do 2019, a uz neke od nalaze se geografske koordinate gde su načinjene.

Po tim koordinatama se vidi da se Hanter snimao širom SAD i na Havajima, ali i u inostranstvu u meksičkom letovalištu Kabo San Lukas, Dominikanskoj Republici, zapadnoj Kini, Londonu, Parizu, Rimu, kao i u Beogradu i Prišitini.

Foto: Tanjug/AP

Hanter Bajden

Hanterove fotografije iz srpske prestonice verovatno su uslikane tokom dve posete njegovog oca Srbiji u funkciji potpredsednika SAD.

U istom svojstvu stariji Bajden je sa celokupnom porodicom, uključujući Hantera, 2016. boravio na Kosovu gde su obišli deo autoputa koji vodi ka američkoj vojnoj bazi "Bondstil", koji su prištinske vlasti nazvale po Bajdenovom preminulom sinu Bou.

Britanski tabloid Dejli mejl objavio je fotografije do kojih je došao "Marko Polo", a čiju su autentičnost potvrdili stručnjaci za sajber forenziku.

Ukupno je objavljeno oko 9.000 fotografija, a Zigler je naveo da "ako Amerikanci žele da znaju kakva je njihova prva porodica, to će i dobiti".

Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Džo Bajden

- I nećemo objavljivati samo fotografije koje prikazuju Bajdene u dobrom svetlu - rekao je Zigler, čija je organizacija objavila i izvještaj na 645 stranica o istrazi o sadržaju Hanterovog laptopa.

U tom dokumentu "Marko Polo" Hantera optužuje za 459 počinjena krivična dela, uključujući prostituciju, distribuciju i posedovanje droge, varanje vladinih agencija, nezakonito lobiranje u ime stranih poslodavaca i pranje novca.

Zigler je takođe na osnovu podataka sa Hanterovog laptopa tvrdio da je i stariji Baden učestvovao sa sinom u utaji poreza, prekršio Zakon o predsedničkim dokumentima i koristio informacije koje nisu dostupne javnosti kako bi stekao finansijsku dobit u šest incidenata od 2010. do 2016. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading