HAMBURG JE GUBITNIK U RANGU BORUSIJE: Štutgart i naredne sezone u Bundesligi!

Autor:

Sport

05.06.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni ove sezone nisu uspeli da se vrate u najviši rang takmičenja nemačkog fudbala.

HAMBURG JE GUBITNIK U RANGU BORUSIJE: Štutgart i naredne sezone u Bundesligi!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Štutgarta

Fudbaleri Štutgarta su savladali i drugi put ekipu Hamburga u okviru baraža za mesto u Bundesligi, pošto su na severu zemlje savladali svog rivala sa 3:1 (0:1).

Nakon 3:0 u prvom meču, Štutgart je i u revanšu savladao svog rivala, koji se ni ove godine neće vratiti u Bundesligu, iako je bio na korak da to uradi.

Hmaburg je na samom startu meča stigao do prednosti, nakon što je Soni Kitel pogodio u devetom minutu, ali je to sve što smo videli od domaće ekipe.

Girasi je u 19. izjednačio, ali je VAR poništio pogodak zbog ofsajda, međutim, ono što nisu uspeli tad, uradili su u drugom poluvremenu. Enzo Milo je izjednačio u 49. minutu, a isti igrač je u 64. doneo potpuni preokret svom timu. Delovalo je da do kraja nećemo videti pogotke, ali je Silas u 96. minutu postavio konačan rezultat meča. Štutgart ćemo naredne sezone gledati u Bundesligi, dok će Hamburg i sledeće godine nastupati u Cvajti.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Hamburga

Iz druge u prvu ligu su prešli Darmštad i Hajdenhajm, dok su put nižeg ranga takmičenja pošli Šalke i Herta.

Hamuburg je i prošle godine igrao baraž, kada je poražen upravo od Herte, u sezoni 2020/21 mu je za malo izmaklo mesto u baražu, a isto se desilo i godinu pre, kada je tim sa severa Nemače u poslednjem kolu ostao bez trećeg mesta.

Prva liga ima svog tragičara u Borusiji iz Dortmunda, druga očito u ekipi Hamburga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading