POVRATAK NA VELIKA VRATA: Nekadašnji as Partizana POTPISAO!

Autor:

Sport

05.06.2023

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo poglavlje u karijeri za brzonogog ofanzivca.

POVRATAK NA VELIKA VRATA: Nekadašnji as Partizana POTPISAO!

Foto: Starsport

Nemanja G. Miletić sa nekadašnjim saigračima iz Partizana

Nekadašnji krilni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović (27) karijeru nastavlja u Borcu iz Banjaluke, pošto je dogovorio saradnju sa tim klubom. 

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Mihajlović

- Drago mi je što sam stigao u banjalučki Borac. Čuo sam samo reči hvale i za klub i za grad, tako da verujem da ću se vrlo brzo uklopiti. Dogovorili smo se za pet minuta, ambicije su nam se poklopile. Znam da Borac svake sezone juriša na trofeje, tako da želim da pomognem u ostvarivanju svih ciljeva. Motivisan sam i željan da pokažem sav svoj kvalitet - rekao je Mihajlović za "Mondo". 

Brzonogi fudbaler nekada je slovio za velikog talenta. Pošto je prošao Radovu školu obukao je dres Partizana i zapaženim partijama u Humskoj zavredeo transfer u Herenven koji ga je platio 1.700.000 evra.

Ipak, tada je njegova karijera krenula silaznom putanjom. Nije se snašao u Holandiji, tek na momente prikazivao dobre partije, pa je posle tri sezone prešao u Arku iz Gdinje. 

Usledile su epizode u turskim Bolusporu i Balikeširu, zatim se vratio Srbiju i pojačao subotički Spartak, da bi se prošlog oktobra obreo u Slogi iz Doboja iz koje će se preseliti u Banjaluku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading