ZA NJEGA JE UBISTVO NAGRADA! Još jedna monstruozna i zločinačka PRETNJA SMRĆU predsedniku Srbije

Autor:

Vesti

05.06.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U moru pretnji koje predsednik Srbije Aleksandar Vučić prima na dnevnom nivou, sada se na društvenim mrežama pojavila još jedna

ZA NJEGA JE UBISTVO NAGRADA! Još jedna monstruozna i zločinačka PRETNJA SMRĆU predsedniku Srbije

Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Twitter/Printscreen

Nosioci opozicionog prozapadnog i rušilačkog protesta pod velom borbe protiv nasilja ne prestaju da pokazuju da je upravo jedino ono što promovišu čisto nasilje!

Naime, u moru pretnji koje predsednik Srbije Aleksandar Vučić prima na dnevnom nivou, sada se na društvenim mrežama pojavila još jedna sa izrazito monstruoznim i zločinačkim prizvukom.

- Za njega bi ubistvo bila nagrada. Isto kao što je prioritet da ga što pre skinemo sa vlasti, tako je i da mu se pravedno sudi na javnom suđenju koje će se prenositi svakodnevno da vidi svaki građanin Srbije i bude svestan stepena počinjene izdaje, da nam se nikad više ne ponovi - piše na Tviteru.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen

 

 

Izgleda da je opozicionim pojedincima jedini prioritet smrt i ubistvo predsednika naše države, a čak i za ubistvo misle da je nekakav vid nagrade.

Podsetimo, na poslednjem protestu koji je organizovao deo opozicije nošena je obešena lutka predsednika Vučića, što je direktan poziv na ubistvo predsednika.

Nakon takve otvorene i javne pretnje, predsednik Srbije je naglasio da na dnevnom nivou prima 200 direktnih pretnji smrću, ali da je i to deo njegovog posla.

- Moj posao je da takve svinjarije trpim, moj posao je da čak i pretnje smrću trpim. Ne znam da li se to goni po službenoj dužnosti ili ne, što se mene tiče to rade svaki dan, dnevno preko 200 direktnih pretnji smrću imam, sa tim živim, navikao sam. Predsednik sam, i kad si istaknuta figura politička, to moraš da trpiš - naveo je lider Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
SRAMOTA

05.06.2023 18:15

VUCIC SPREMA POTKUP GRADJANA. IGRA NA ZADNJU KVARNU KARTU. KUPUJE GLASACE

Mare

05.06.2023 20:17

Sto se sekiras kad vas ima koliko oces (oko3 posto)