MESI SE VRAĆA KUĆI! Reči Argentinca "ZAPALILE" planetu!

Autor:

Sport

05.06.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac legendarnog fudbalera otkrio je želje svog sina.

MESI SE VRAĆA KUĆI! Reči Argentinca "ZAPALILE" planetu!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi

Lionel Mesi blizu je povratka kući!

Argentinac bi u narednom prelaznom roku mogao da se vrati u Barselonu, a ovu informaciju potvrdio je i njegov otac Horhe koji je bio na razgovoru sa Đoanom Laportom, prvim čovekom katalonskog kluba.

- Leo želi da se vrati u Barselonu. I ja bih voleo da se to dogodi. Verujemo da može da se vrati. Ništa se još ne zna. On bi to voleo. Pričali smo pre neki dan sa Laportom. Imamo još milion stvari oko kojih bi trebalo da se usaglasimo, ali bi Leo voleo da se vrati - istakao je Mesi senior.

 

 

La Liga prihvatila je finansijski plan Barselone i dala za njega zeleno svetlo, te je zbog toga povratak Mesija više nego realan.

Da postoje velike šanse da Argentinac ponovo zaigra na Kamp nou potvrdio je i snimak španskog novinara Tonija Huanmartija na kojem se vidi kako Horhe Mesi stiže u kuću predsednika Barselone Đoana Laporte na pregovore o potencijalnom Leovom povratku u klub.

 

 

Dakle, prava transfer bomba mogla bi da eksplodira ovog leta, a navijači Barselone su "kao na iglama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading