DETONACIJA! Sve je JASNO: Lionel Mesi NAPUŠTA Pari Sen Žermen!

Autor:

Sport

01.06.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje da se vidi koja će biti sledeća destinacija jednog od najboljih igrača u istoriji fudbala.

DETONACIJA! Sve je JASNO: Lionel Mesi NAPUŠTA Pari Sen Žermen!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi u dresu PSŽ-a

Dileme više nema - Lionel Mesi napušta Pari Sen Žermen!

Ovo se može zaključiti posle reči trenera tima iz Pariza, Kristofa Galtijea koji je otkrio da je pred jednim od najboljih igrača u istoriji fudbala novi izazov.

Imao sam privilegiju da treneram jednog od najboljih fudbalera u istoriji fudbala. Biće ovo njegov poslednji meč u Pari Sen Žermenu - rekao je Galtije.

Sada ostaje da se vidi koja će biti naredna destinacija Argentinca.

 

 

Već uveliko se priča da će on prihvatiti ponudu Al Hilala vrednu nestvarnih 1,2 milijarde evra, te da će ovaj klub iz Saudijske Arabije pobediti Barselonu i Inter iz Majamija koji su takođe u trci za Mesijev potpis.

Ovo bi značilo da bismo ponovo gledali duele Kristijana Ronalda i Lionela Mesija, ovog puta po prvi put u klupskom fudbalu van Evrope.

Između Mesija i Pari Sen Žermena definitivno je puklo u aprilu kada je Argentinac otišao u Saudijsku Arabiju bez saglasnosti kluba, zbog čega je bio kažnjen izbacivanjem tima na dve nedelje.

Obrazloženje da je u Saudijsku Arabiju otišao samo turistički i marketinški nije prošlo. Bilo je jasno da je u pitanju Al Hilal i ogroman ugovor, a ne da bi ispoštovao obaveze kao ambasador, kako je objašnjeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading