VELIKAN DOVODI SRPSKOG REKORDERA: Mitrović NAPUŠTA Fulam, ali OSTAJE u Londonu?!

Autor:

Sport

05.06.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najefikasniji igrač u istoriji "orlova" na meti engleskog giganta.

VELIKAN DOVODI SRPSKOG REKORDERA: Mitrović NAPUŠTA Fulam, ali OSTAJE u Londonu?!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović predstavljao bi idealno pojačanje za Čelsi, izjavio je bivši as "plavaca" Frank Lebef.

Nekadašnji reprezentativac Francuske uveren je da bi Mitar velikanu sa "Stamford Bridža" legao "kao melem na ranu".

- Potreban nam je strelac i to neko poput Fulamovog Aleksandra Mitrovića. On ima pravi mentalitet, on bi “prodrmao” svlačionicu. Mislim da ima ličnost poput Zlatana Ibrahimovića, on je takav tip, pobednik! Volim vojnike. To su momci koji rade posao, a ne trepnu. Volim to! Radio je odlične stvari za Fulam i ne bi morao daleko da se seli kada bi došao u Čelsi  - istakao je Frank Lebef u kolumni za “Čelsi tok”.

 

 

Podsetimo da je londonski klub minule sezone žestoko "kuburio" sa efikasnošću u Premijer ligi (38 golova na isto toliko mečeva), što je upalilo alarm i nametnulo imperativ angažovanja nove, klasične "devetke". Da li će Lesi poslušati svog bivšeg asa i angažovati Srbina, videćemo do kraja letnje pijace...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading