RADOVAN TREĆI! "Deja vu" u Ivanjici - Ćurčić se VRAĆA KUĆI!

Autor:

Sport

04.06.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski trener ponovo na klupi Javora.

RADOVAN TREĆI! "Deja vu" u Ivanjici - Ćurčić se VRAĆA KUĆI!

Foto: Starsport

Radovan Ćurčić

Fudbaleri Javora uspeli su da sačuvaju status superligaša, ali su prekinuli saradnju sa trenerom Mladenom Dodićem kolo pre kraja šampionata.

Licitiralo se ko bi to mogao da sedne na klupu tima iz Ivanjice i da vodi ekipu naredne sezone, a na kraju se u ovom gradu desio "deja vu".

Radovan Ćurčić vratiće se po treći put u Ivanjicu i preuzeće ekipu Javora, a do zvaničnog potpisa ostali su da se srede još samo detalji.

 

 

Podsetimo, on je vodio Javor u prvom mandatu od 2003. do 2006, a potom i od 2007. do 2010. godine. Tri puta je i kao igrač oblačio dres ivanjičkog superligaša.

Između 2010. i 2016. bio je zaposlen u Fudbalskom savezu Srbije na različitim funkcijama, a jedno vreme bio je i selektor seniorske reprezentacije.

Kasnije je bio na Tajlandu, a poslednji angažman imao kao pomoćnik Sava Miloševića u Partizanu.

Javor je vodio na ukupno 104 utakmice na kojima je ostvario 38 pobeda, 48 remija i 18 poraza i nema sumnje da će publika u Ivanjici biti oduševljena što ga ponovo vidi u ovom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading