Neško ŽESTOKO NAPAO Kosanovića: Nije imao ni PATIKE, dva para smo mu KUPILI! Zadnji bod je uzeo KRAJEM PROŠLOG VEKA!

Autor:

Sport

04.06.2023

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burni dani u srpskom fudbalu.

Neško ŽESTOKO NAPAO Kosanovića: Nije imao ni PATIKE, dva para smo mu KUPILI! Zadnji bod je uzeo KRAJEM PROŠLOG VEKA!

Foto: Starsport

Neško Milovanović

Superliga Srbije je završena, a ostalo je još da se odigraju revanš mečevi baraža za opstanak u kojima će se u nedelju sastati Radnik iz Surdulice i Grafičar (16.00, prvi meč 1:1) i Radnički iz Niša i Inđija (18.30, prvi meč 1:3).

Burno je bilo u finišu sezone u kom je Kolubara morala da napusti viši rang posle kazne Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije koja je Lazarevčanima oduzela devet bodova. Jedan od klubova koji je profitirao bila je i lučanska Mladost koja je ostala u ligi, a njihov uspeh negativno je komentarisao bivši trener ove ekipe i legendarni stručnjak, Milorad Kosanović.

- Ćutanje je najčešće pametnije i neretko razgovetnije, pogotovo kad ostvariš „istorijski uspeh”. Nego... šta je s Kolubarom i njihovim utakmicama? Nek` se preispitaju: zašto je samo Kolubara platila ceh. Mnogo je klubova učestvovalo u tome, zajedno. A... o njima se ne priča, ne piše - rekao je Kosanović, a preneo Sportski žurnal.

Republika

Foto: Starsport

Milorad Kosanović

 

Zatim se popularni čika Miša dotakao i kolege Tomislava Sivića, zatim Neška Milovanovića, ali i samog kluba.

- To, što rade, sramota je srpskog fudbala. Čovek, dakle, koji je dosad bio oteran iz „102” kluba, priča priču... Ćuti i radi, kad te ne dira niko. Drž` se Neška Milovanovića, pametni ste obojica. Mladost cenim, ponajviše zbog rada s mlađim kategorijama. Došao sam tamo na nagovor prijatelja i, opet kažem, jedva čekao da se vratim kući!

Nije dugo trebalo, a stigao je i odgovor u kom je Neško Milovanović žestoko napao Kosanovića.

- Kakva Kolubara, šta priča taj čovek!? Uopšte se ne osećam prozvanim jer ne vidim ni sebe, ni našeg trenera Sivića, ni Mladost u bilo kakvoj priči! Mladost je sve utakmice u sezoni igrala čisto, da čistije ne može da bude... Cenio sam tog čoveka, ali, da ga nismo smenili, Mladost bi direktno ispala iz lige, ne bi ni baraž igrala. Veći nerad nisam sreo u životu! Možda on više zna fudbal od Nenada Milovanovića, ali, njega je vreme pregazilo... Zadnji bod je uzeo krajem prošlog veka iz vremena Pantelije - počeo je Milovanović izjavu za Sportski žurnal, pa u dahu nastavio:

Republika

Foto: Starsport

Neško Milovanović

 

- Bruka i sramota šta čovek sebi može da dozvvoli i na šta da padne. Došao je u Lučane, nije imao ni patike. Dva para smo mu kupili. Sramota je da ni licencu nije obnovio. Nijedan klub nije dužan da treneru plaća licencu, valjda se svaki stručnjak edukuje za sebe?! Da li treba još da pričam? Vodio je sastanke i uoči utakmice obraćao se igračima koje nije stavljao u tim! Sastaviš tim i umesto starterima obraćaš se 14. igraču! O čemu se radi tu?! Crtao je po tabli kao Pikaso, pita me igrač: 'razumete li vi ovaj crtež?' Šta da mu odgovorim...

Imao je Neško i savet za Milorada Kosanovića.

- Uživajte gospodine Kosanoviću u penziji i pustite i nas da i mi uživamo u svojim uspesima - zaključio je direktor lučanske Mladosti, Nenad Neško Milovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading