U JUVENTUSU VERUJU U BOLJE DANE: Ovo nije NEUSPEH, napravili smo dobre temelje!

Autor:

Sport

29.05.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" naredne sezone praktično kreće od nule.

U JUVENTUSU VERUJU U BOLJE DANE: Ovo nije NEUSPEH, napravili smo dobre temelje!

Foto: Tanjug/AP

Juventus je ostao bez plasmana u Ligu šampiona prvi put posle 12 godina, ali uprkos tome Masimilijano Alegri vidi i dobre strane u ovoj, po svim ocenama razočaravajućoj sezoni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Masimilijano Alegri

 

Iskusni strateg "stare dame", koji je u prvom mandatu osvojio pet Skudeta i igrao finale Lige šampiona, a u drugom i dalje čeka na trofej, ističe da je klub napravio dobre temelje. Uz naravno isticanje kazne oduzimanja bodova. Posle poraza od Milana u Torinu, čime su izgubljene sve šanse za Ligu šampiona, imao je samo reči pohvale za igrače.

- Zahvaljivao sam momcima posle utakmice, jer ovo je bila izuzetna sezona i moramo je zatvoriti časno u Udinama. Nikome ne želim ovakvu sezonu, u kojoj vam oduzimaju, vraćaju pa ponovo oduzimaju bodove. Ovo protiv Milana je najviše što smo mogli. Sezona puna anomalija. Ljudi kažu da je Juventus doživeo neuspeh. Ali mi smo i dalje uspeli da osvojimo 69 bodova, uprkos svemu što se dešavalo. Ovo su ipak dobri temelji - rekao je Alegri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading