ŠTA BAHAR DONOSI NA MARAKANU? Terzić poslao MOĆNU PORUKU delijama - "Novi trener, nova epoha"!

Autor:

Sport

29.05.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli predstavljaju Milojevićevog naslednika na našem najvećem stadionu.

ŠTA BAHAR DONOSI NA MARAKANU? Terzić poslao MOĆNU PORUKU delijama - "Novi trener, nova epoha"!

Foto: Republika

Promocija Baraka Bahara

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, izjavio je na promociji Baraka Bahara da srpski šampion sa uzraelskim stručnjakom otvara novo poglavlje u klupskoj istoriji.

- Okupili smo se zbog budućnosti Crvene zvezde, a ona je sa Barakom Baharom. Tu su i njegovi saradnici, dolazi jedan oformljen tim i nemam dilemu da će sve ono što je pokazao u Izraelu ponoviti ovde. Bez obzira na potpunu dominaciju u srpskom fudbalu, odlučili smo da je vreme za svežu krv i energiju. Bahar nam donosi nešto novo, poklopile su nam se želje, a i on je procenio da je vreme za iskorak - naveo je čelnik našeg najtrofejnijeg kluba, uz veliku zahvalnost dosadašnjem strategu Milošu Milojeviću i očekivanje da će se "sigurno vratiti na Marakanu".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Terzićeva topla dobrodošlica - Bahar promovisan u Ljutice Bogdana

Medijima se potom obratio Bahar, a dogovor srpskog i izraelskog kluba nosi zanimljivu klauzulu. Izraelac će se na novom poslu okušati u grupnoj fazi Lige šampiona na jesen, a imperativ u domaćim okvirima je jasan - odbrana "duple krune".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading