DETONACIJA NA MARAKANI! Barak Bahar ZAHTEVA: Dovedite mi OVOG igrača!

Autor:

Sport

29.05.2023

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li obući dres Crvene zvezde?

DETONACIJA NA MARAKANI! Barak Bahar ZAHTEVA: Dovedite mi OVOG igrača!

Foto: Starsport

Uroš Đurđević i Bogdan Planić

Čekanju je došao kraj - Barak Bahar stigao je na Marakanu.

Izraelac je posle dugih pregovora preuzeo Crvenu zvezdu i sedeće na klupi srpskog šampiona naredne sezone.

Izazova će biti na pretek jer je Zvezda osvojila tri uzastopne duple krune, te navijači očekuju i četvrtu, dok će se tim naći u grupnoj fazi Lige šampiona. Koga bi sve crveno-beli mogli da izvuku u grupi možete pročitati OVDE, a jedno je sigurno - uprava će imati težak zadatak da obezbedi Baharu pojačanja.

Jedan od igrača koji je na listi želja Baraka Bahara je i srpski internacionalac Bogdan Planić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @realmanagerclub

 

Izraelci pišu da je novi trener Zvezde zahtevao od kluba da dovede defanzivca sa kojim je već imao prilike da sarađuje, te da bi on mogao da bude oslonac crveno-bele odbrane naredne sezone.

Imajući u vidu da je Dragović zahtevao da ode, a da je Eraković "tražena roba" već neko vreme, defanziva Zvezde bi naredne sezone mogla da pretrpi ozbiljne promene, te bi Bogdan Planić došao "kao poručen".

Problem u transferu moglo bi da bude obeštećenje jer je Planić igrač Šabab Al-Ahlija iz Saudijske Arabije do 2025. godine, ali je Bahar uporan u nameri da ga dovede.

Planić je tokom karijere igrao za Zlatibor, Slobodu iz Užica, Bežaniju, Jedinstvo iz Užica, OFK Beograd, Crvenu zvezdu, Vojvodinu, Steauu, Makabi iz Haife i pomenuti Šabab Al-Ahli. U dresu Zvezde odigrao je tek šest mečeva i nije ostavio dubok trag. Da li će to ispraviti u drugom mandatu ako dođe, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading