PLJAČKA VEKA! Srbija BRUTALNO POKRADENA u četvrtfinalu EP! Sramni sudija PODMUKLO uništio snove dečici koja su samo želela pošteno da igraju fudbal! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2023

22:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal kakav se ne pamti u istoriji fudbala.

PLJAČKA VEKA! Srbija BRUTALNO POKRADENA u četvrtfinalu EP! Sramni sudija PODMUKLO uništio snove dečici koja su samo želela pošteno da igraju fudbal! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U17 Srbija - Poljska

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva za igrače uzrasti do 17 godina, pošto je u četvrtfinalu poražena od Poljske.

"Orlići" su izgubili rezultatom 3:2, a kući ih je poslao gol koji je Filip Rejčik u 90. minutu postigao direktno iz slobodnog udarca.

Kod tog pogotka ništa nije bilo sporno, ali zato jeste kod onog koji je za 2:1 u 62. minutu postigao Danijel Mikolajevski iz penala.

Isti igrač je prethodno pao kao pokošen u kaznenom prostoru naše reprezentacije, nakon što su on i David Đurić krenuli na jednu loptu.

Defanzivac Srbije je prvi došao do nje i izbio ju je, a Poljak je pao kao pokošen, iako kontakta nije ni bilo. Međutim, na njegovu glumu je naseo glavni sudija meča Elčin Masijev iz Azerbejdžana, koji je pokazao na belu tačku.

Kako je Mikolajevski prevario arbitra pogledajte u sledećem video snimku.

Ovaj video je dokaz da je Srbija u čertvrtfinalu brutalno pokradena i da su joj oduzeti pravo na borbu za evropski tron, kao i plasman na kadetsko Svetsko prvenstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading