LUKA NAJAVIO MURINJOVU PROPAST! Jović strelac u pobedi Fjorentine! "Vučica" pala posle PREOKRETA! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Fjorentine pobedili su Romu rezultatom 2:1 (1:1), u utakmici 37. kola Serije A.

LUKA NAJAVIO MURINJOVU PROPAST! Jović strelac u pobedi Fjorentine! "Vučica" pala posle PREOKRETA! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Fenomenalan preokret napravili su ljubičasti, pošto su do trijumfa došli posle vođstva "vučice", za koju je u 11. minuta pogodio Stefan El Šaravi.

Među junacima pobede bio je Luka Jović koji je postigao izjednačujući gol i najavio uzbuđenja, da bi Džonatan Ikone 180 sekundi kasnije dotukao Murinjovu ekipu.

Srpski napadač je odlično odreagovao posle povratne lopte, koju je dočekao i iz blizine rutinskim šutem poslao u mrežu povremenog člana "orlova" Mileta Svilara.

Roma je do vođstva došla na početku meča, kada je Andrea Beloti poslao dijagonalu na suprotnu stranu, koju je Solbaken spustio glavom na tacnu El Šaraviju, nateravši Mikelea Cerofolinija da vadi loptu iz gola.

Treba reći da je Jović proveo svih 90 minuta na terenu, dok su ostali reprezentativci Srbije iz redova "viole" Nikola Milenković i Aleksa Terzić dobili priliku u nastavku meča.

Što se tiče Rome, nije bilo Nemanje Matića, ali je ispred crte stajao Mile Svilar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading