SADA JE SVE JASNO! Poznati PAROVI baraža! Radnik i Nišlije dobili PROTIVNIKE!

Autor:

Sport

27.05.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrani su mečevi poslednjeg kola u Prvoj ligi Srbije.

SADA JE SVE JASNO! Poznati PAROVI baraža! Radnik i Nišlije dobili PROTIVNIKE!

Foto: Starsport

Stefan Ranđelović slavi odbranjen penal Bibarsu Nathu

Budući da je takmičenje u plej-autu ranije završeno od prvoligaškog, klubovi sa juga Srbije Radnik iz Surdulice i niški Radnički, morali su da sačekaju kako bi saznali imena protivnika u baražu za opstanak.

Posle velike drame u Prvoj ligi, rezultatima u poslednjoj rundi je odlučeno da će Nišlije igrati protiv Inđije (revanš na Čairu), dok će Surduličani izaći na megdan Grafičaru, koji je još ranije obezbedio treće mesto.

Prve utakmice igraće se na terenu prvoligaša, dok su revanši u Surdulici i Nišu. Predviđeni termini su 31. maj i 4. jun.

Republika

Foto: FK Železničar Pančevo

 

Propozicije su takve da se u baražu igraju po dve utakmice, dok će bolji iz mečeva Radnički - Inđija, odnosno, Radnik - Grafičar izboriti ostanak ili ulazak u Mozzart Bet Superligu Srbije.

Podsetimo, iz elite ispali su novosadska Mladost Gat i Kolubara, sa druge strane, u najviši rang su ušli Železničar iz Pančeva i IMT.

Što se tiče prvoligaša, ovaj rang napustili su Loznica, Trajal, Zlatibor i Rad, koji će se od jeseni takmičiti u Srpskoj ligi.

Lozničani i Zlatibor idu u grupu "zapad", Kruševljani na "istok", a "građevinari" u "Beograd".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading