GROBARI SU OVO ŽELELI DA ČUJU! Partizan je novi šampion!

Autor:

Sport

27.05.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kadetska selekcija crno-belih osvojila je takmičenje u elitnoj Ligi Srbije.

GROBARI SU OVO ŽELELI DA ČUJU! Partizan je novi šampion!

Foto: Republika.rs/A.K

Seniori Partizana igraju sezonu za zaborav, najgoru u novijoj istoriji, dok njegove mlađe kategorije imaju čime da se ponose.

Titulu su, najpre, osvojili omladinci kluba iz Humske, da bi slavlje upotpunili i dečaci rođeni 2006. godine i mlađi, koji su trijumfovali ispred Čukaričkog, jer su "brđani" poraženi u poslednjem kolu od Olea (1:3).

Večiti rivali i klub sa Banovog brda su ušli u završnu rundu sa samo jednim bodom razlike, lišeni pomoći svoih reprezentativaca koji učestvuju na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj. Neigranje okosnice tima najviše je "osetio" Čukarički, iako je u 30. kolo ušao sa poenom više od Crvene zvezde i Partizana.

Ekipa Olea je, ipak, iznenadila četu Lazara Popovića i rano stigla do vođstva. Uspeli su "brđani" da izjednače, ali su u finišu meča primili dva pogogotka i ostali bez titule.

Republika

Foto: printscreen/youtube/FK Partizan

Đorđije Ćetković

Nasuprot njima, "parni valjak" je na krilima Matije Popovića došla do tri boda i podigao šampionski pehar. Četi Đorđija Ćetkovića nije smetala ni pobeda Crvene zvezde nad Grafičarem (4:2), pošto je zbog istog broja bodova klub sa Marakane ostao na drugom mestu, zbog goreg skora u međusobnom duelu.

Kadeti kluba iz Humske tako su vratili titulu u ovoj konkurenciji posle dve godine i prošlosezonskog uspeha Crvene zvezde, a generacija 2006. je posle uspeha u pionirima titulom u kadetima potvrdila epitet jedne od trenutno najboljih u Zemunelovoj fabrici. Već sada uz pomenutog Popovića izdvojio se niz bisera poput Zorana Alilovića, Uroša Ćuka, Andreja Popovića, Nikole Simića i izvesno je da će predstavljati adekvatne sledbenike omladinaca koji su nedavno vratili godinama čekani pehar u Partizanove vitrine i tako se prvi put plasirali u Ligu šampiona za mlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading