KOŠMAR MILANA BORJANA: Zbog koga je kapiten Zvezde u STRAHU? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

26.05.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proganja ga jedan klub.

KOŠMAR MILANA BORJANA: Zbog koga je kapiten Zvezde u STRAHU? (FOTO, VIDEO)

Foto: Starsport

Milan Borjan

Fudbaleri Crvene zvezde stavili su tačku na fenomenalnu sezonu.

Posle Superlige Srbije koja je osvojena na dominantan način, tim sa Marakane stigao je do trofeja i u Kupu pošto je posle preokreta savladao Čukarički sa 2:1.

Ovo je treća vezana dupla kruna za crveno-bele koji su na taj način dospeli u odabrano društvo, a susret protiv tima sa Banovog brda bio je više nego zanimljiv.

Navijači su mogli da vide sjajne poteze, preokret, dramu, tenzije, svađu, ali i gol iz kategorije "za Puškaša" koji je postigao kapiten Čukaričkog Marko Docić.

On je direktno iz kornera "upecao" Borjana koji je ostao iznenađen kao i svi na stadionu. Ipak, daleko od toga da je kapiten Crvene zvezde prvi put primio ovakav pogodak protiv tima sa Banovog brda...

Borjan će zbog Čukaričkog imati košmare i biće u strahu da izađe na teren jer je, osim gola iz kornera koji mu je postigao Docić, u sezoni 2019/20 primio i pogodak sa centra, takođe na Marakni, ali od Luke Stojanovića.

Stojanović je tada video Borjana da je izašao daleko od gola i iznenadio ga je, te postigao gol sezone, a čuvaru mreže crveno-belih dao opomenu da protiv Čukaričkog mora da bude oprezan.

Izgleda da reprezentativac Kanade to nije shvatio ozbiljno, te je primio još jedan pogodak za TV špice u finalu Kupa ove sezone, ali, srećom po njega i saigrače, rezultat je na kraju bio na strani Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading