PREDVODIO JE 10 KLUBOVA KAO TRENER! Posebni OTKRIO sa kojim jedino NEMA dobre ODNOSE!

Autor:

Sport

25.05.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski stručnjak nije se rastao najbolje sa njima.

PREDVODIO JE 10 KLUBOVA KAO TRENER! Posebni OTKRIO sa kojim jedino NEMA dobre ODNOSE!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Žoze Murinjo ima priliku za novi evropski trofej sa Romom u finalu Lige Evrope protiv Sevilje 31. maja.

Prošlo je skoro 20 godina od prve legendarnog podviga u Ligi šampiona sa Portom, a on uspeva da u skoro svakom klubu ostavi traga kroz titule. Sem u jednom.

Portugalac je na konferenciji za medije naveo da jedino nema dobre odnose sa Totenhemom.

- Šta će mi Roma ostaviti kada odem odavde? Ono što  su mi ostavili i drugi. Nadam se da navijači Totenhema niće pogrešno protumačiti moje reči, to je jedini klub sa kojim nemam bliske odnose. Verovatno zato što je stadion bio prazan u vreme Kovida i zato što predsednik Levi nije dao previše. Ljudi nisu glupi, razumeju da dajem sve, nije pitanje osvajanja titula ili ne, ali navijači vide da li se borim za njih svaki dan. Neko će se nasmejati kada kažem da sam navijač Reala, Intera, Rome, u mom slučaju je tako, jer je ljubav uvek bila obostrana i recipročna. Kada dođe taj dan (odlazak iz Rima) neće biti lako, ali ostaćemo zauvek povezani - rekao je Murinjo.

Foto: Tanjug/AP

fudbaleri Totenhema Kejn, Rišarlison i Hojberg

Tokom dvogodišnjeg boravka na klupi "pevaca", Posebni nije osvojio nijedan trofej. 

U blistavoj trenerskoj karijeri je dizao mnogo pehara na domaćoj i međunarodnoj sceni sa: Portom, Čelsijem, Real Madridom, Mančester junajtedom i Romom.

Žoze je specifičan u istoriji fudbala, kao jedini trener koji u vitrinama ima sva tri UEFA trofeja (Liga šampiona, Liga Evrope, Liga Konferencija).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading