VELIKE PROMENE U JUVENTUSU: Hrvat KROJI SUDBINU Vlahoviću i Kostiću!

Autor:

Sport

25.05.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" bi mogla da dobije novog trenera posle čega bi se znalo šta će biti sa srpskim reprezentativcima.

VELIKE PROMENE U JUVENTUSU: Hrvat KROJI SUDBINU Vlahoviću i Kostiću!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Juventusa želeće što pre da zaborave ovu sezonu.

Uspeha nije bilo ni na jednom polju, pa se sa razlogom sve češće priča o smeni Masimilijana Alegrija, ali i odlasku nekih od ključnih fudbalera.

Tamošnji "Korijere Torino" plasirao je informaciju da će Alegrija na klupi "stare dame" naredne sezone zameniti Hrvat Igor Tudor.

Tudor je kao igrač dugo bio član Juventusa, a aktuelni trener Marseja je navodno već ostvario prve kontakte sa klubom iz Torina. Kada bi Hrvat došao u Juventus, prvo čime bi morao da se zabavi je sudbina srpskih reprezentativaca, prvo Dušana Vlahovića, a zatim i Filipa Kostića.

 

 

Vlahovićev odlazak iz Juventusa je centralna tema svetskih medija i videćemo da li će dolazak Tudora nešto promeniti u celoj priči.

Tudor je ujedno i želja Kristijana Gintolija, verovatno budućeg sportskog direktora Juventusa. Gintoli je jedan od tvoraca šampionskog Napolija, a Tudorove ideje se podudaraju s njegovom vizijom.

Hrvat ove sezone vodi Marselj i u 46 utakmica ima 27 pobeda, sedam remija i 12 poraza u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading