SRAMNI MILIK SPASIO JUVENTUS: Poljakov penal postao HIT na internetu, Vlahoviću samo 10-tak minuta protiv Bolonje (VIDEO)

Autor:

Sport

30.04.2023

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Stara dama" nastavlja borbu za Ligu šampiona.

SRAMNI MILIK SPASIO JUVENTUS: Poljakov penal postao HIT na internetu, Vlahoviću samo 10-tak minuta protiv Bolonje (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Leandro Paredes i Dušan Vlahović

Fudbaleri Bolonje i Juventusa remizirali su 1:1 (1:0) u poslednjem meču 32. kola italijanske Serije A.

Prilično dinamičan početak videli smo na Renaro Dalari. Igralo se spuštenih gardova, a to je Bolonja znala da iskoristi. Igrao se 9. minut kada je Danilo u šesnaestercu oborio Rikarda Orsolinija. Upravo je nekadašnji član Juventusa preuzeo odgovornost da izvede udarac sa bele tačke i to je uradio rutinski - 1:0.

Preuzela je "stara dama" inicijativu, Nikolo Fađoli je propustio izglednu priliku za izjednačenje u 27. minut. Najbolju priliku da savlada Lukaša Skorupskog imao je njegov sunarodnik Arkadijuš Milik četiri minuta kasnije, ali Poljak je sramno šutirao nakon opravdano dosuđenog penala. Bio je to jedan od najgori udarac sa kreča ove sezone u Seriji A.

 

Ipak, Milik se za promašaj iskupio u 61. minutu kada je lepo pogodio sa 15-tak metara.

 

Filip Kostić bio je starter za goste i na terenu je bio do 58. minuta, Dušan Vlahović je zamenio upravo Milika u 83. minutu.

Bolonja na svom kontu ima 45 bodova i nalazi se na deobi 8. mesta, Juventus je treći sa 60.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading