PODRHTAVA MARAKANA: Zvezda za LŠ dovodi jedno od najvećih pojačanja u 21. veku!

Autor:

Sport

24.05.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne postoji više nijedna prepreka da se transfer ostvari.

PODRHTAVA MARAKANA: Zvezda za LŠ dovodi jedno od najvećih pojačanja u 21. veku!

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Bivši reprezentativac Srbije Luka Milivojević napustiće Kristal Palas na kraju sezone kao slobodan igrač.

Engleski premijerligaš je tu informaciju potvrdio na zvaničnom sajtu, kao i na oficijelnim nalozima na društvenim mrežama.

- Kapiten. Uzor. Legenda. Hvala ti za sve, Luka - piše u objavi Kristal Palasa na Tviteru.

Iskusni 32-godišnji defanzivni vezista je u London stigao u januaru 2017. godine. Od tada je u svim takmičenjima za plavo-crvenom dresu odigrao 198 utakmica, na kojima je upisao 29 golova i šest asistencija.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je u više navrata govorio da će prvak Srbije pokušati da vrati na Marakanu Milivojevića, a to što Kristal Palas napušta kao slobodan igrač daje još veću šansu crveno-belima.

Naravno, adut crveno-belih je i to što će naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige šampiona.

Republika

Foto: Starsport

Luka Milivojević u dresu Crvene zvezde

Luka je fudbalom počeo da se bavi u rodnom Kragujevcu, igrajući za Radnički 1923, iz kog je još kao golobradi mladić prešao u Rad. Na Banjici je proveo tri i po uspešne godine, pa je karijeru nastavio u Crvenoj zvezdi.

Sa Marakane je nakon jedne i po sezone otišao u Anderleht, a pre nego što je stigao u Kristal Palas je igrao još za Olimpijakos.

U prvom mandatu u Crvenoj zvezdi je osvojio jedan Kup Srbije, a na 47 utakmica je dao sedam golova i imao je šest asistencija.

Milivojević je za reprezentaciju Srbije igrao od 2012. do 2020. godine i u tom periodu je skupio 39 nastupa na kojima je upisao po pogodak i asistenciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading