AMERIKANAC SE NUDI? Durent u Evropi, i to kod Obradovića!

Autor:

Sport

24.05.2023

21:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ranije se spekulisalo da bi mogao da zaigra na Starom kontinentu, a sada je podgrejao nade košarkaških zaljubljenika u Evropi.

AMERIKANAC SE NUDI? Durent u Evropi, i to kod Obradovića!

Foto: Tanjug/AP

Kevin Durent

Košarkaš Monaka dočekuju Strazbur u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa francuskog šampionata, a izabranici trenera Saše Obradovića imaju veliki "vetar u leđa" sa tribina.

Klub iz kneževine ponovo bodri superstar Finiks Sansa Kevin Durent. Amerikanac je došao na meč zbog Majka Džejmsa, baš kao prošle sezone kada je uživo posmatrao četvrtfinalni okršaj Evrolige između francuskog predstavnika i Olimpijakosa.

Podsetimo da je Monako ove sezone otišao korak dalje u elitnom takmičenju, a na F4 u Kaunasu zauzeo je treće mesto. Sada ga čeka borba za titulu, a zauzeli su pol-poziciju pred doigravanje.

 

 

Durentov Finiks je zaustavljen u polufinalu Zapada od strane Jokićevog Denvera, koji je potom lagano isprašio i Lejkerse za prolaz u veliko finale. Da li će "KD" odlučiti da zaigra u Evropi videćemo po okončanju NBA karijere, a evidentno je da ne propušta priliku da prisustvuje mečevima, kada god mu to obaveze dozvole...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading