OPTIMIZAM VLADA U REDOVIMA SRBIJE: "Orlići" sanjaju četvrtfinale Evropskog prvenstva!

Autor:

Sport

23.05.2023

17:30 >> 17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Verujem da je ekipa spremna za sutrašnji meč protiv Španije. Ova dva dana smo iskoristili da se se momci oporave i odmore posle utakmice i pobede protiv Italije."

OPTIMIZAM VLADA U REDOVIMA SRBIJE: "Orlići" sanjaju četvrtfinale Evropskog prvenstva!

Foto: FSS

Kadetska fudbalska selekcija Srbije u sredu od 17 časova igra protiv Španije poslednji meč grupe B Evropskog prvenstva u Mađarskoj, a selektor Aleksandar Luković ističe da su njegovi izabranici spremni da odigraju dobru i kvalitetnu utakmicu.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Luković

Srbiji je za prolaz u četvrtfinale neophodno da ima bolji bodovni učinak protiv Španije nego Slovenija protiv Italije.

- Verujem da je ekipa spremna za sutrašnji meč protiv Španije. Ova dva dana smo iskoristili da se se momci oporave i odmore posle utakmice i pobede protiv Italije. Momci su sada u boljem momentu nego posle prvog meča protiv Slovenije i danas ćemo odraditi poslednji trening pred ovaj susret, gde ćemo pripremati taktičke varijante koje bi mogle da nam pomognu da sutra odigramo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu - rekao je Luković.

Nastavio je selektor sa izlaganjem.

- Odradili smo analizu Španaca, neću ništa novo reći, radi se o izuzetno kvalitetnoj selekciji, koja ima jasnu i ofanzivnu i defanzivnu strukturu, kao i veliki individualni kvalitet. Verujem u naše momke, verujem u ono što radimo i pripremićemo utakmicu na najbolji mogući način - dodao je Luković.

Teoretski, sve četiri reprezentacije iz naše grupe imaju šansu za prolaz u nokaut fazu, što govori o kvalitetu i izjednačenosti grupe B.

- Tako je, apsolutno se slažem, to je bilo jasno od prvog dana. Ali, ponavljam, gledamo samo sebe i da odigramo pravi takmičarski meč, budemo mirni u posedu i na taj način pokušamo da kontrolišemo utakmicu, a opet da budemo dobro defanzivno organizovani kao protiv Italije. Zaista verujem u pozitivan ishod - zaključio je selektor Luković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading