PODRHTAVA PRESTONICA ZBOG LJUBIMCA GROBARA! Savo Milošević se VRAĆA na klupu!

Autor:

Sport

23.05.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši strateg "parnog valjka" na pragu dogovora sa velikanom iz komšiluka.

PODRHTAVA PRESTONICA ZBOG LJUBIMCA GROBARA! Savo Milošević se VRAĆA na klupu!

Foto: Starsport

Srpski stručnjak Savo Milošević posle nepune dve godine vraća se trenerskom poslu. Bivši reprezentativac naše zemlje karijeru će nastaviti na klupi bugarskog velikana, ekipe Levskog iz Sofije.

Milošević ove nedelje putuje u glavni grad Bugarske na finalne pregovore, a preuzeće tim koji nikada nije ispao iz elitnog ranga fudbala u komšiluku.

Ako sve prođe u skladu sa očekivanjima, Milošević će se pridružiti još jednoj legendi Partizana, Saši Iliću, koji sa uspehom trenira CSKA.

Republika

Foto: Starsport

"Grobarski derbi" u Bugarskoj - Milošević će udariti na Ilića

Takođe, na klupi bugarskog nacionalnog tima sedi bivši selektor Srbije Mladen Krstajić, a Levski je trenutno četvrtoplasiran na tabeli sa 58 osvojenih bodova.

 

 

Podsetimo da je Savo bez posla od oktobra 2021. godine, kada se rastao sa ljubljanskom Olimpijom, prethodno je radio u Humskoj, a sa crno-belima je osvojio Kup Srbije, uz nesrećno ispadanje od AZ Alkmara u grupnoj fazi Lige Evrope.

Sada je na pragu novog izazova u Bugarskoj...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading