ŠOK U BUGARSKOJ: Saša Ilić PROTERAN iz Sofije!

Autor:

Sport

15.05.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivane vesti iz bugarske prestonice.

ŠOK U BUGARSKOJ: Saša Ilić PROTERAN iz Sofije!

Foto: Starsport

Saša Ilić

Fudbaleri CSKA iz Sofije će utakmicu prvog kola plej-ofa bugarskog šampionata igrati kao domaćini van svog stadiona, odlučio je tamošnji Savez.

Naime, CSKA je kažnjen zbog nereda koji su njihovi navijači napravili na meču sa Ludogorecom, pa je Bugarski fudbalski savez doneo odluku da će prvi meč na svom terenu u doigiravanju igrati u Pazardžiku.

Tu će CSKA dočetati ekipu Černo Morea. Pazardžik je grad od oko 100.000 stanovnika, i nalazi se na oko 50 kilometara od Sofije, pa navijačima ovog kluba neće biti toliko teško da odu na tu utakmicu.

Foto: Starsport

Saša Ilić, trener CSKA iz Sofije

Takođe, trenutno drugoplasirana ekipa u prvenstvu će organizovati prevoz za navijače svog kluba, pa će tako na stadionu koji prima 13.128 ljudi, biti većina navijača iz bugarske prestonice.

Ekipa CSKA je trenutno na drugom mestu na tabeli sa bodom manje od prvoplasiranog Ludogoretsa, a ekipa iz Razgrada takođe igra utakmicu prvog kola plej-ofa Prve lige protiv Lokomotive iz Plovdiva.

Najverovanije će se pitanje titule šampiona Bugarske rešiti u međusobnom duelu ove dve ekipe koje je na programu 20. maja u Razgradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading