FOTO IZVEŠTAJ: Na krilima podrške sa tribina, Metalac zabeležio trijumf vredan opstanka! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.05.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve brige su prebrođene...

FOTO IZVEŠTAJ: Na krilima podrške sa tribina, Metalac zabeležio trijumf vredan opstanka! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Fudbaleri gornjomilanovačkog Metalca pre godinu dana ispali su iz elitnog ranga srpskog klupskog fudbala i svi u gradu podno Rudnika očekivali su da će njihovo sportsko mezimče, ekspresno da se vrati u društvo najboljih.

 

Međutim, tokom sezone klub je beležio neočekivane rezultate od kojih je posebno na krajnje ostvarenje uticalo ono što je ostvareno od početka oktobra prethodne godine, do marta meseca 2023. tokom kojeg u osam odigranih mečeva nije zabeležen trijumf.

Usled svega navedenog klub se našao u situaciji da grčevito mora da se bori i za osptanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala, ali na zadovoljstvo svih ljubitelja fudbala u Gornjem Milanovcu, klub je prethodnog vikenda, u direktnoj borbi za bodove spasa, ostvario trijumf na domaćem terenu, čime su sve brige prebrođene.

U duelu sa direktnim konkurentom, ekipom Loznice, Gornjomilanovčani su pred oko 500 gledalaca, slavili minimalnim rezultaotm 1:0, a pobedonosni pogodak postigao je Abel Abah u 32. minutu susreta sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora u gornji desni ugao golmana Darka Vukašinovića.

 

 

Treba napomenuti da je tokom meča zabeležena sjajna atmosfera na gornjomilanovačkoj fudbalkoj lepotici, a tome u prilog idu i fotografije sa navedenog susreta:

Fudbaleri Metalca će ovosezonsko takmičenja zatvoriti gostovanjem u Vršcu gde će se na Gradskom stadionu sastati sa ekipom OFK Vršca. Predstojeći duel nema rezultatskog značaja, s obzirom da su obe ekipe sačuvale status prvoligaša

Jasno je da je će gornjomilanovački fudbalski kolektiv predstojeće leto morati da iskoristi kako bi se izvršila potpuna analiza sezone koja se privodi kraju, ali i da napravi temelje kako bi klub, možda već narednog proleća ponovo psotao član srpske fudbalske elite.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading