EVERTON SLAVI VEST HEM: "Čekićari" poslali Lids u opasnu zonu!

Autor:

Sport

21.05.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Paunovi" blizu povratka u Čempionšip.

EVERTON SLAVI VEST HEM: "Čekićari" poslali Lids u opasnu zonu!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Vest Hema pobedili su posle preokreta ekipu Lidsa 3:1 (1:1) u utakmici pretposlednjeg 37. kola Premijer lige.

 

 

Poveli su gosti sjajnim pogotkom Rodriga u 17. minutu pošto je dojučerašnji fudbaler Juventusa Amerikanac Vest Mekeni daleko ubacio loptu iz auta, a Španac je bukvalno zakucao iza leđa golmana Vest Hema Lukaša Fabijanskog.

Izjednačili su "čekićari" u 31. minutu posle akcije Džaroda Bovena, prebacio je loptu na drugu stativu odakle je Deklan Rajs prosledio u mrežu – 1:1.

Asistent kod prvog gola, bio je strelac kod drugog. Deni Ings ga je sjajno proigrao u 72. minutu, a Boven levom nogom poslao loptu u suprotan ugao. Konačan rezultat postavio je Argentinac Manuel Lancini u četvrtom minutu sudijske nadoknade za 3:1.

Sautempton je već ispao, a još dva tima za Čempionšip tražiće se između Evertona, Lidsa i Lestera. U poslednjem kolu svi ugroženi timovi će biti domaćini - Lids će dočekati Totenhem, Everton ekipu Bornmuta, a Lester će ugostiti Vest Hem koji je na sigurnom 14. mestu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading