NE POMAŽE NI MAJSTORIJA JOVIĆA! Napadač "orlova" za 180 sekundi u igri savladao saigrača iz reprezentacije! "Viola" ispustila POBEDU! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.05.2023

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Torina i Fjorentine remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) u meču 36. kola Serije A.

NE POMAŽE NI MAJSTORIJA JOVIĆA! Napadač "orlova" za 180 sekundi u igri savladao saigrača iz reprezentacije! "Viola" ispustila POBEDU! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Iako meč na Olimpijskom stadionu nije imao rezultatski značaj, budući da su oba kluba obezbedila opstanak, a miljama su udaljeni od izlaska u Evropu, doneo je zanimljiv fudbal.

Duel je obeležio napadač "orlova" Jović, koji je u ekspresno kratkom vremenu uspeo da postigne pogodak i prekine golgeterski post, ali ni to nijie pomoglo "ljubičastima" da odnesu ceo plen iz Torina.

Samo tri minuta bilo je potrebno Luki Joviću da provede na terenu i natera saigrača iz reprezentacije Vanju Milinkovića-Savića da vadi loptu iz mreže "bikova".

Trener "viole" uveo je srpskog napadača na poluvremenu utakmice u Torinu, a već u 48. minutu Jović mu se "odužio" smestivši loptu iza leđa mlađeg brata iz fudbalske porodice Milinković-Savić.

Luka se odlično izborio za poziciju u kaznenom prostoru, potom ispratio sjajan centaršut Kuamea, na čiji je ubačaj udarcem glavom prosledio loptu za vođstvo gostiju iz Firence (gol srpskog reprezentativca pogledate OVDE).

Slavlje igrača Fjorentine trajalo je do 66. minuta, kada je Sanabrija uspeo da donese izjednačenje domaćinu, nakon dodavanja Bonđorna, što se ispostavilo konačnim rezultatom.

Klub iz Toskane je na 9. mestu tabele Serije A, sa 50 poena, dok je Torino 11. sa istim brojem bodova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading