UZMI ILI OSTAVI! Stigla ZVANIČNA ponuda za Vlahovića! Ugovor iz SNOVA, lova do KROVA!

Autor:

Sport

21.05.2023

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Dušan Vlahović veoma je blizu selidbe u Čelsi pošto su iz londonskog kluba za njega zvanično ponudili 80.000.000 evra, prenosi ESPN.

UZMI ILI OSTAVI! Stigla ZVANIČNA ponuda za Vlahovića! Ugovor iz SNOVA, lova do KROVA!

Foto: www.profimedia.rs

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Američki medij tvrdi da je budući menadžer "plavaca" Maurisio Poketino insistirao da na Stamford bridž dođe Dušan Vlahović, koji bi trebalo da bude ključni napadač Čelsija u narednim godinama.

Dodaje se da je Juventus u finansijskim problemima, da mu preti kazna oduzimanja bodova i neigranje Lige šampiona naredne sezone, što bi moglo da bude presudno u odluci da prodaju Srbina kog su u januaru prošle godine platili Fjorentini 75.000.000 evra.

Reprezentativac Srbije (23) je i pored čestih problema sa povredama postigao 13 golova u svimk takmičenjima za Juventus ove sezone, a odlične partije pružio je u dresu "orlova" u martu protiv Litvanije i Crne Gore, kad je postigao tri gola.

Foto: Tanjug/AP

Poketino želi Vlahovića u timu Čelsija

Treba reći da je Vlahovića u svojim redovima poželeo i madridski Real, budući da se na "Santjago Bernabeu" sprema totalna rekonstrukcija tima.

Madriđani su doživeli potpuni fijasko ove sezone, pregaženi su u polufinalu Lige šampiona od Mančester sitija, dok su u Primeri ostali daleko iza novog prvaka Barselone, koja je sa dvocifrenom prednošću vratila titulul u Kataloniju.

Zato u Realu po svaku cenu žele da stvore novi moćan tim, a ugovore neće produžiti sa Benzemom, Modrićem, Krosom...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading