ENGLESKA, NEMAČKA ILI ŠPANIJA: Dušan Vlahović na raskrsnici - Srbina žele tri VELIKANA!

Autor:

Sport

20.05.2023

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je da je za njega najbolje da ode iz torinske ekipe.

ENGLESKA, NEMAČKA ILI ŠPANIJA: Dušan Vlahović na raskrsnici - Srbina žele tri VELIKANA!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović slavi gol protiv Sevilje

Srpski napadač Dušan Vlahović je ponovo u centru pažnje fudbalske javnosti. Naš golgeter je bio strelac u porazu svog Juventusa, na gostovanju Sevilji (2:1), a da se upiše u listu strelaca mu je trebalo samo 60 sekundi, nakon što je susret krenuo sa klupe, nakon nerazumne odluke Masimilijana Alegrija da u prvu postavu uvrsti Moise Keana.

Vlahović je odmah matirao Bonoa, ali je u finišu Juve poklekao, pa je posle produžetaka izbačen, na poslednjem koraku pred finale Lige Evrope.

Jasno je da se u poslednje vreme Vlahović i Alegri nikako ne slažu, sve su češće glasine o sukobu između njih dvojice, a postoji i opcija da Dušan napusti Torino na leto. Pisalo se o interesovanju Real Madrida, a sada su, po priči italijanskog agenta Masima Brembatija, za našeg golgetera zainteresovana još tri kluba.

- Čak tri kluba su pokazala ozbiljno interesovanje za Dušana Vlahovića. Po mom mišljenju, Juventus će ih ozbiljno uzeti u obzir, jer su u pitanju važni klubovi na tržištu, a to su Bajern Minhen, Atletiko Madrid i Čelsi - rekao je Brembati.

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović u dresu Juventusa

Vlahović je ove sezone odigrao 26 utakmica u Seriji A i postigao 10 golova. Uz to je imao i dve asistencije.

Videćemo da li će doći do transfera o kom se duže vreme spekuliše, ali u slučaju da Alegri i dalje ostane na klupi Juvea, odlazak iz Italije deluje kao najbolje rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading