HAOS U JUVENTUSOVOJ SVLAČIONICI! Trojica igrača ustala protiv Alegrija: Neće više da ćute i trpe, dosta im je svega!

Autor:

Sport

20.05.2023

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raspad sistema u "gradu Fijata" nakon neuspeha na Pirinejima.

HAOS U JUVENTUSOVOJ SVLAČIONICI! Trojica igrača ustala protiv Alegrija: Neće više da ćute i trpe, dosta im je svega!

Foto: Tanjug/AP

Trener Juventusa Maks Alegri

Juventusova eliminacija od Sevilje u polufinalu Lige Evrope izuzetno je teško pala svima u Torinu, a posebno istaknutim prvotimcima "stare dame". Mediji na Apeninima otkrivaju da se trio asova okrenuo protiv trenera Maksa Alegrija zbog defanzivne taktike, te da u svlačionici velikana vlada prava pobuna protiv italijanskog stručnjaka.

Od asova prednjače Anhel Di Marija, Federeiko Kjeza u Huan Kvardado, a tamošnja "Republika" otkriva i detalje. Argentinac je, navodno, nezadovoljan zbog činjenice da je forsiran na mesto napadača, dok se Kolumbijac pobunio zbog odbrambene igre koju Alegri konstantno forsira.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Di Mariji i saigračima prekipelo zbog trenera

Zaključuje se da će pomenuto nezadovoljstvo imati dugoročne posledice po Juve, jer se očekuje da brojni prvotimci na leto zatraže transfer.

Bilo kako bilo, Juventus se okreće završnici takmičarske godine u Seriji A, dok će evropski trofej ove sezone ostati nedosanjani san...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading