PALA ODLUKA! Zabranjen ulazak HULIGANIMA na stadion!

Autor:

Sport

20.05.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradske vlasti Najmegena odlučile su da zabrane ulazak navijačima AZ Alkmara na utakmicu Eredivizije protiv NEC-a.

PALA ODLUKA! Zabranjen ulazak HULIGANIMA na stadion!

Foto: Starsport

Poznati kao veliki ekstremisti, ultrasi AZ Alkmara su više puta prethodnih godina dolazili u sukobe sa policijom, a vrhunac je bio u četvrtak na utakmici Ligi Konferencija.

Zato su gradske vlasti Najmegena donele odluku da se gostujućim navijačima zabrani dolazak u grad i na stadion za meč sa domaćim timom NEC-a.

Huligani iz Alkmara su šokirali celu Evropu kada su doprineli da se rasplamsa incident u pokušaju da se obračunaju sa pristalicama Vest Hema u revanšu polufinala najmlađeg UEFA takmičenja. Nekolicina Engleza je odbila taj udar i sprečila dalje izbijanje opšte makljaže.

 

 

Odluka vlasti Najmegena je stigla kao reakcija na nemili događaj, jer ne žele armiju huligana u svom gradu.

Klub iz Alkmara je preko zvaničnog sajta obavestio sve svoje navijače, ali i javnost, o njihovoj odluci koja je doneta i koju, kako kažu, poštuju i u poptunosti razumeju.

- Lokalne vlasti Najmehena su donele odluku posle nemira koji su se desili u četvrtak. Kao klub smo izuzetno iritirani činjenicom da je grupa naših navijača bila izazvana idiotskim ponašanjem grupice pristalica iz Engleske. Žalimo zbog ovakve odluke grada Najmehena ali je prihvatamo i poštujemo - stoji u saopštenju AZ Alkmara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading