DETONACIJA! Tajkun VRAĆA Ronalda u Evropu!

Autor:

Sport

20.05.2023

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano bi ponovo mogao da se nađe na velikoj sceni.

DETONACIJA! Tajkun VRAĆA Ronalda u Evropu!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo se vraća u Evropu, a u transfer je uključen jedan nemački tajkun!

Ovu informaciju preneo je "Abendcajtung", a prema njihovim informacijama Portugalac bi trebao da zaduži dres minhenskog Bajerna.

Nepristojna ponuda stigla je na adresu sportskog direktora Bajerna, Olivera Kana.

Naša kompanija može da isplati naknadu za transfer, kao i da ponudi Ronaldu nešto veću zaradu od sadašnje. Jedino tražimo da naša kompanija bude jasno identifikovana kao posrednik u ovom potencijalno istorijskom dogovoru. Pored toga, našoj kompaniji bi išao i procenat od prodatih dresova slavnog fudbalera, razume se - stoji navodno u poruci koju je dobio legendarni golman.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

 

Ipak, deluje da je sve ovo daleko od realizacije jer klub veličine kao što je Bajern teško da će se upuštati u ovakve egzibicije.

Takođe, Ronaldo ima važeći ugovor sa Al-Nasrom do kraja juna 2025. godine, prima abnormalno veliku količinu novca, a deluje i da je srećan životom u Saudijskoj Arabiji, te da nema nameru da napušta ovu zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading