MURINJOVSKA PARTIJA ROME: "Posebni" odveo "vučicu" u finale Lige Evrope!

Autor:

Sport

18.05.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac još jednom pokazao kako se igra na rezultat.

MURINJOVSKA PARTIJA ROME: "Posebni" odveo "vučicu" u finale Lige Evrope!

Foto: Tanjug/AP

Rimska "vučica" plasirala se u finale Lige Evrope! Žoze Murinjo i njegova Roma odoleli su napadima Bajer Leverkuzena na gostovanju u Nemačkoj 0:0 i tako odbranili prednost od 1:0 iz prve utakmice.

 

 

Očekivano, u stilu Žozea Murinja, Roma se povukla i svoju šansu čekala iz kontranapada. A valjalo je preživeti pravu kanonadu Leverkuzena.

Čak 20 udaraca, od toga šest u okvir gola, pa još ako se zna koliko je domaćin bio blizu posle pokušaja Muse Dijabija i Kerima Demerbaja u prvom, te Azmuna u durgom... Ništa od toga nije bilo dovoljno da se savlada Rui Patrisio. To što je Roma stala u nisku zonu i branila se još jedna je potvrda da Murinjo ovakve mečeve igra da ne izgubi. 

Posle pehara Lige konferencije osvojenog u u Tirani protiv Fajenorda, "posebni" je omogućio Romi da se bori za trofej i u Ligi Evrope, 31. maja u Budimpešti.

Protivnik "vučice" biće bolji iz duela Sevilja - Juventus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading