KRAJ JEDNE ERE! Barselona ostaje bez poslednjeg MOHIKANCA! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.05.2023

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski fudbaler Serhio Buskets objavio je da će posle 18 godina napustiti Barselonu na kraju sezone.

KRAJ JEDNE ERE! Barselona ostaje bez poslednjeg MOHIKANCA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Iskusni vezista je u klubu iz Katalonije od svoje 17. godine, a sa Barselonom je do sada osvojio osam titula prvaka Španije, tri trofeja u Ligi šampiona i sedam u Kupu kralja.

- Bilo je ovo nezaboravno putovanje. Odmalena sam dolazio na utakmice ili gledao na TV-u, oduvek sam sanjao da igram sa ovom majicom na ovom stadionu. Realnost je prevazišla sve moje snove. Ne bih vam verovao da ste mi kada sam stigao kao omladinac rekli da ću igrati 15 sezona za najbolji klub na svetu, klub mog života. Bio sam, jesam i uvek ću biti navijač i član Barselone - rekao je Buskets.

Barselona mu je izložila ponudu u kojoj je skidanje primanja za ogromnih 70 odsto. Poslednji Mohikanac, od trojice članova legendarne generacije veznog reda Katalonaca (Ćavi i Inijesta uz njega su činili taj trio) se premišljao, ali na kraju nije želeo da se time bavi dok klub ne obezbedi šampionsku titulu, što bi moglo da se dogodi već naredne nedelje.

Lider La lige je preko društvenih mreža obavestio javnost da Serhio Buskets napušta klub na kraju sezone, uz emotivan video sa nekim od njegovih najboljih trenutaka dok je igrao na Nou Kampu.

Podsetimo, izabranici Ćavija Ernandeza imaju trenutno 13 bodova više od drugoplasiranog Atletika iz Madrida (69), dok je na trećem mestu Real sa 14 poena zaostatka za najljućim rivalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading