DULJAJA NE DOTIČE DRAMA U SUPERLIGI: Ja sam miran, možda igrači imaju veći pritisak!

Autor:

Sport

08.05.2023

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli nastavljaju bitku za drugo mesto.

DULJAJA NE DOTIČE DRAMA U SUPERLIGI: Ja sam miran, možda igrači imaju veći pritisak!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu Novi Pazar u 4. kolu plej-ofa Superlige Srbije - 2:0 (1:0). Svoje utiske nakon meča u Humskoj izneo je trener crno-belih Igor Duljaj.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

- Rezultat 2:0 raduje. Nismo ušli sto posto u utakmicu. Gol smo postigli na vreme. Nije mi se svidelo što smo potom bili opušteni. Pazar nije bio u punom sastavu, a to je uticalo da moji igrači budu opušteniji, nije dobro - rekao je Duljaj i dodao:

- Ja sam miran što se borbe za drugo mesto tiče. Možda igrači imaju veći pritisak. Rekao sam da treba da se borimo dok god imamo šansu.

Partizan je nastavio poteru za Čukaričkim i TSC-om koji su na deobi drugog mesta. Pomenuti tandem je savladao svoje protivnike ranije danas, te i dalje imaju četiri boda prednosti u odnosu na crno-bele. Novi Pazar je ostao na šestoj poziciji sa 50 bodova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading