LOPOVI OPELJEŠILI ZVEZDU REALA! Fudbaler Madriđana OPLJAČKAN u danu kada je postao HEROJ!

Autor:

Sport

08.05.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Reala Rodrigo opljačkan je u danu pošto je Madriđanima doneo pehar Kupa Kralja.

LOPOVI OPELJEŠILI ZVEZDU REALA! Fudbaler Madriđana OPLJAČKAN u danu kada je postao HEROJ!

Foto: Tanjug

Glavni grad Španije se ponovo obrukao, kada je reč o odnosu prema fudbalerima Reala i Atletika. Nekoliko puta godinama unazad, asovi madridskih rivala bili su na meti pljačkaša, dok su oni izvršavali svoje profesionalne obaveze.

Među poslednjima u nizu na meti lopova našao se Rodrigo, strelac pobedonosnih golova u finalu Kupa Kralja protiv Osasune (2:1).

Ofanzivcu Reala prošle noći je provaljeno u dom, pošto je on dan ranije na „Bernabeu“ doneo trofej Anćelotijevom timu postigavši oba gola u trijumfu aktuelnog šampiona Evrope.

Radio "Kadena SER" je preneo da je posle prijave policija na delu naišla na polomljena vrata i ispreturane sobe, ali sadržaj i vrednost opljačkanih stvari za sad nisu poznati.

Foto: Tanjug/AP

Rodrigo i Karim Benzema

Podsetimo, pre Rodriga u Madridu su prethodno opljačkani njegovi saigrači Dani Karvahal i Karim Benzema, čija je kuća "opelješena" prošle godine kada je bivši francuski reprezentativac bio na terenu s Realom i igrao utakmicu sa Elčeom.

Inače, španska civilna garda i Europol su 2019. godine najavili razbijanje mreže razbojnika čija su meta bili fudbaleri dva najveća madridska kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading