GVARDIOLU I SITI PRATI AFRIČKA KLETVA! Slavni fudbaler i ŠAMANI začarali Etihad, ali sada je sve GOTOVO - stiže Liga šampiona!

Autor:

Sport

08.05.2023

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski menadžer objavio kraj "rata".

GVARDIOLU I SITI PRATI AFRIČKA KLETVA! Slavni fudbaler i ŠAMANI začarali Etihad, ali sada je sve GOTOVO - stiže Liga šampiona!

Foto: Tanjug/AP

Mančester siti i Pep Gvardiola od 2016. godine žele samo jedno - pehar Lige šampiona. Međutim, trofej nikako da stigne u vitrine kluba sa Etihada, a po mnogima najzaslužniji za tako nešto je Jaja Ture.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Jaja Ture u duelu sa Garetom Berijem

Još od dolaska u redove "građana", 2016. godine, Gvardiola je imao problem sa Jajom Tureom. Nisu se njih dvojica slagali, a to je kulminiralo odlaskom reprezentativca Obale Slonovače iz kluba, tada je njegov agent Dimitri Seluk dao izjavu koja je godinama bila aktuelna.

- Gvardiola je okrenuo celu Afriku protiv sebe. Siguran sam da će se afrički šamani ujediniti i da mu neće dozvoliti da osvoji Ligu šampiona. Biće ovo Gvardiolina kletva iz Afrike. Život će pokazati da li sam u pravu ili ne. Činjenica da je on završio Tureovu karijeru u Sitiju nije greška, već krivično delo. Pep, bumerang će se vratiti. Videćeš šta afrički šamani mogu. Zapamti ovo - poručio je Seluk tada.

Ipak, izgleda da se sve promenilo. Ruski agent sada tvrdi da je kletva sa Gvardiole i Mančester sitija skinuta.

- Želeo bih da se izvinim za sve izrečeno u prošlosti. Mislim da je vreme da se prestane sa ogorčenim izjavama, Jaja Sitiju želi samo uspeh. Odgovorno tvrdim da je kletva šamana skinuta i mislim da će Siti podići pehar Lige šampiona pod vođstvom Pepa Gvardiole - rekao je Seluk.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading